Hirdessen itt

A gazdaság és a rendezvényszervező szektor újraindításáról egyeztetett Orbán Viktor


Orbán Viktor miniszterelnök kedden a Karmelita kolostorban tárgyalt Olivier Ginon-nal, a Hungexpót üzemeltető francia GL events cégcsoport elnökével; a megbeszélésen a magyar gazdaság újraindításáról, ezen belül is a rendezvényszervező szektor talpra állításáról volt szó - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.


Orbán Viktor a tárgyalás után vendégével együtt ellátogatott a Hungexpo területére, ahol jelenleg is zajlik a stratégiai fontosságú, állami tulajdonú rendezvényhelyszín teljes megújítása, a magyar kormány 55 milliárd forintos támogatásával.

"A miniszterelnök tájékoztatta a GL events elnökét Magyarország gazdaság-újraindítási akciótervéről, majd megvitatták a kiállítás- és rendezvényszervező szakma javaslatait valamint részvételi lehetőségeit abban a folyamatban, melynek végén "Magyarország erősebben jöhet ki a koronavírus-válságból" mint ahogyan belekerült" - mondta Havasi Bertalan.

A tervek szerint még az idén a Hungexpo két világeseménynek is otthont adhat, ősszel itt tervezik megtartani az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszust valamint az "Egy a Természettel" Vadászati és Természeti Világkiállítást.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések