Hirdessen itt

Egymilliós jutalom annak, aki tudja, hol van a férfi, aki a HÉV-en támadta meg Piroskát


Nem kevés nyomravezetői díjat tűzött ki a Pest megyei rendőrfőkapitány a HÉV-en bántalmazott nő támadójának kézre kerítéséért.


A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint január 19-én a gödöllői HÉV Szilasliget és Gödöllő, Erzsébet park közötti szakaszán egy 47 éves nőt arra szólított fel egy férfi, hogy tolja le a nadrágját, különben megöli.

Mivel a nő megtagadta a követelést, a férfi elvette a nő telefonját és pénztárcáját, majd többször megrúgta. A nő próbált segítségért kiabálni, de rajtuk kívül nem volt más a kocsiban, végül a megállóhoz közeledve azt mondta a férfinek, hogy a férje ott várja, mire a támadó kiugrott a szerelvényből és elmenekült. A sértett a támadás következtében súlyos sérülést szenvedett.

A Gödöllői Rendőrkapitányság bűnügyi osztálya szexuális erőszak kísérlete, testi sértés és kifosztás gyanúja miatt folytat nyomozást, egyelőre ismeretlen tettes ellen. Az elkövető felkutatására és elfogására nyomozócsoport alakult, amelynek tagjai továbbra is intenzív felderítőmunkát végeznek, és mindent megtesznek, hogy a támadó férfit azonosítsák, felkutassák és elfogják – írták.

A nyomravezetői díj annak fizethető ki, aki a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható ember kilétével kapcsolatban olyan konkrét adattal vagy információval szolgál, amely a nyomozást eredményre vezeti és az elkövetők azonosítását, felelősségre vonását közvetlenül elősegíti. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli.

A rendőrség azt kéri, hogy aki a grafikán látható támadót felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság tevékenységirányítási központját a 06-1-236-2883 telefonszámon, illetve tegyen bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111 zöldszámán vagy a 112 központi segélyhívó számon.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések