A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egy hónapig tartotta fogva egy hordóban 11 éves fiát egy brazil pár, videón a szabadulás


A hatóságok előzetes letartóztatásba helyeztek egy apát, a gyermek mostohaanyját és annak 22 éves lányát, amiért 11 éves gyermeküket egy hónapja egy hordóba láncolva tartották.


Az Acidade On számolt be arról, hogy a hétvégén a katonai rendőrség a brazil Campinas városának Jardim Itatitaia kerületében csaptak le egy házra, akiknek lakásában egy mosdókagylóval lezárt hordóba láncolva találták meg az ott lakó család 11 éves gyermekét, aki akkor már négy hónapja nem evett és a rendőrség szerint mozogni is alig tudott, miután egy hónapot kellett eltöltenie a helyen.

A beszámolók szerint a gyermek apjával, annak barátnőjével és utóbbi lányával élt együtt, mindhármukat előzetes letartóztatásba vették azóta, mert félő, hogy más esetben megszöknek. Az apa a gyermek megtalálásakor azt mondta, nevelő célzatból tette a hordóba a fiút, mert “mindig megszökött” és nagyon agresszív volt.

A családra, akik az elmúlt egy hónapban csak banánhéjakat és kukoricalisztet adtak a gyermeknek enni, már egy éve panaszt tettek a szomszédok a folyamatos bántalmazás miatt a gyámügynél, akik eddig nem intézkedtek. Az ügyészség emiatt is vizsgálatot kezdeményezett.

A súlyosan alultáplált 11 éves gyerek jogi képviselője útján kiadott közleményben mondta el, hogy szülei 10 éves kora óta rendszeresen büntették azzal, hogy a hordóba zárták és hogy amikor rátaláltak a rendőrök, már három napja nem evett. Jelenleg kórházban ápolják, állapota stabil, azonban amikor beszállították, csupán 27 kilogrammot nyomott.



Az apa ellen testi sértés, míg a mostohaanya és a mostohatestvér ellen segítségnyújtás elmulasztása miatt fog vádat emelni az ügyészség.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések