A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bondár Anna második lett Dél-Afrikában, bravúros meccsen van túl


Mint arról már többször is beszámoltunk, Bondár Anna, a Hajdúszoboszló SE teniszezője Dél-Afrikában egy 25 ezer dollár összdíjazású ITF–tornán vesz részt.


Vasárnap délelőtt a verseny döntőjét játszhatta, miután szombaton parádés játékkal felülkerekedett elődöntőbeli holland ellenfelén. A fináléban a spanyol Parizzas–Diazt kellett volna legyőznie a végső sikerhez.

Az első szett egyértelműen vetélytársáé lett (1:6), a második játszmában azonban bravúros teniszt bemutatva ikszre mentette a meccset Anna (6:4). A döntőszett azonban ismét a spanyol sikerét hozta viszonylag simán (6:2), ezzel Anna a 2. helyen végzett. Mérkőzése után a következőket nyilatkozta a Naplónak:

„Az elmúlt héten napról–napra egyre jobban éreztem a játékot. Sajnos a döntőben ellenfelem jobbnak bizonyult, de örülök a 2. helynek is, közel voltam a fordításhoz a fináléban, szóval nem lehetek elégedetlen.”


Jövő héten még egy megmérettetés vár a fiatal tehetségre, s az is Dél-Afrikában.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések