A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Azért tette tönkre a koronavírus elleni védőoltásokat, mert szerinte a Sátán készítette a vakcinát


570 dózis koronavírus elleni védőoltást tett tönkre egy gyógyszerész, mert szerinte a Sátán készítette a vakcinát.


A 46 éves wisconsini Steven Brandenburg bűnösnek vallotta magát a bíróságon, amiért szándékosan tönkretette a Moderna oltóanyagait azzal, hogy eltávolította őket az erre a célra szolgáló hűtőből, írja a liner.hu.

Tettét azzal indokolta, hogy a vakcinát a Sátán készítette. A férfi abban is hisz, hogy a szeptemberi 11-i terrortámadást megrendezték és hogy lapos a Föld.

Brandenburgot december 31-én vette őrizetbe a rendőrség a nyomozás során, amit annak érdekében indítottak, hogy felderítsék az Aurora egészségügyi intézményben őrizetlenül, a hűtőn kívül hagyott 570 Moderna vakcina ügyét.

Bírósági iratokból kiderül, hogy a férfi szerint az oltóanyagban mikrocsipek vannak, amelyek terméketlenséget okoznak és megváltoztatják az ember DNS-ét.

A Brandenburg által tönkretett vakcinákkal 60, az intézményben dolgozó személyt oltottak be, az ügyészség szerint dolgoznak rajta, hogy kiderítsék, egészségügyi veszélyt jelentenek-e a sérült oltóanyagok.

A férfi szabadlábon védekezhet, de GPS követőt kell viselnie a tárgyalásig, illetve mentális állapotára vonatkozó vizsgálatoknak kell alávetnie magát.

Brandenburg 20 év börtönbüntetést és 50.000 dolláros pénzbírságot kaphat, de az ügyészség maximum 4 és fél év kiszabását indítványozta.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések