Hirdessen itt

Arcátlan és ügyetlen rablási sorozat Budapesten: három óra alatt három rablás


Pár óra leforgása alatt a férfi három különböző boltból is rabolni akart, miközben az első helyszínről mindössze 1 300 forinttal távozott.


A csepeli rendőrök résen voltak, kiváló munkát végeztek, és az utolsó bűncselekményt követő hét órán belül már le is kapcsolták a háromfős társaságot. Ritka az, amikor valaki/valakik három órán belül három helyen is rabolni próbál/próbálnak.

Ez most megtörtént, és az első helyszín egy XXI. kerületi dohánybolt volt, ahol az akkor még ismeretlen férfi a kasszában lévő pénzt követelte. A rablás január 31-én, 11 óra 34 perckor történt, de a rabló mindössze 1 300 forinttal a kezében távozott.

A dohányboltban dolgozó nő a borravalónak kirakott pohárban lévő pénzt adta át a fenyegetőző férfinak. Ugyanazon a napon kora délután egy XX. kerületi élelmiszerboltban és dohányboltban próbált ugyanezzel a módszerrel rabolni.

Az eladó egyik alkalommal sem adta át a bevételt, ami miatt a rabló ismét elmenekült a helyszínről Az eddig rendelkezésre álló adatok szerint mindhárom alkalommal ugyanaz a férfi követte el a bűncselekményeket.

A 30 éves Á. Olivért azonosították először, de a két barátját, S. Viktort és S. Richárdot is elfogták, akik a kiszemelt boltokban tartottak terepszemlét, míg a rablás ideje alatt odakint őrködtek.



A BRFK XXI. Kerületi Rendőrkapitányság Á. Olivért és két társát, a 19 éves S. Viktort és a 22 éves S. Richárdot egyrendbeli rablás bűntett és kétrendbeli rablás kísérlet gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd őrizetbe vételük mellett előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására – olvasható a közleményben.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések