A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Amerikában ha nagymamának öltözöl, hogy megkapd a vakcinát, elsőre le se buksz


Nagymamának öltöztek, hogy megkapják az oltást. Floridában történt az eset, a két fiatal nőt hamar kiszúrták. Mondjuk az első oltást már megkapták előtte. De mit is várhat az ember egy olyan gender fluid társadalomtól, ahol töke van az egészségügyi miniszter asszonynak. Javaslunk az amerikai társadalom betegeinek egy új állatfaj mentalitást: operáltassák ki a szemeiket, nevezzék és magukat cinának. Így ők lehetnek a vakcinák.


Florida egyik oltóközpontjában két, nagymamának beöltözött fiatal nő jelent meg szerdán, hogy megkaphassák a második oltást, mondta Dr. Raul Pino egészségügyi biztos, írta meg az ABC News.

Hozzátették: a nők főkötőt, kesztyűt és szemüveget viseltek, de így is kiszúrták őket, igazolványaik bemutatásakor pedig már egyértelmű volt, hogy csalni próbálnak.

Még nem tudják, hogy úszhatták meg az első alkalommal és hogyan kaphatták meg az oltást, mindenesetre mindkettejüknek van igazolásuk az első oltásról.

Floridában egyelőre csak a szociális otthonokban dolgozók, az egészségügyi dolgozók, és a 65 éven felüliek kaphatnak vakcinát.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések