A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A barátnőjét és a szomszédját is megverte egy karcagi férfi


A férfi még 2020. június 9-én ittas állapotban bántalmazta a barátnőjét, majd a szomszédasszonyát is Karcagon.


A Karcagi Járási Ügyészség vádat emelt egy 23 éves karcagi férfi ellen súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt.

A vádirat szerint a férfi 2020. június 9-én este, karcagi házában, összeveszett a barátnőjével – tájékoztatott a megyei főügyészség. Az ittas férfi kötekedő viselkedése láttán barátnője jobbnak látta, ha elmegy otthonról, ezért kiment a házból az utcára. Agresszív párja azonban utána sietett, s amikor utolérte, ököllel többször, olyan erővel megütötte a sértettet, hogy az elesett.

A szomszéd ház lakói az utcára néző ablakukon kitekintve azt látták, hogy szomszédjuk ütlegeli, majd a maga után húzza földön fekvő, magatehetetlen barátnőjét.

Az ittas férfi azonban észrevette, hogy szomszédjai figyelik, ezért odament az ablakukhoz, kézzel többször rávert az ablakra és követelte, hogy azonnal jöjjenek ki a házból. A hangoskodásra a szomszéd és felesége kiment házuk udvarára.

Ekkor a vádlott a nyitott kertkapun bement a szomszédos portára és folyamatos szitkozódások kíséretében, ütésre emelt, ökölbe szorított kézzel megindult szomszédja felé. Annak felesége azonban a két férfi közé állt. Erre a férfi úgy mellkason rúgta szomszédasszonyát, hogy a sértett nyomban összeesett.

A férfi a bántalmazás során eltörte barátnője orrát, szomszédasszonyának pedig zúzódásokkal járó, nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket okozott.


Az ügyészség azt indítványozta vádiratában, hogy a bíróság tárgyalás mellőzésével, végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett börtönnel sújtsa a vádlottat. Az ügyben első fokon a Karcagi Járásbíróság fog dönteni.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések