Hirdessen itt

Kevés dolguk volt Jász-Nagykun-Szolnok megye rendőreinek az elmúlt napon


Hétfőn délután előbb Mezőtúr közelében történt baleset, nem sokkal később pedig Kunmadaras és Karcag között borult árokba egy autó.


A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén hétfőn három baleset jutott a rendőrség tudomására, illetve a megye rendőrei egy személyt fogtak el az ellene érvényben lévő körözés alapján, továbbá két ittas sofőrrel szemben intézkedtek.

Egy karcagi lakos közlekedett autójával Kunmadaras irányából Karcag felé hétfőn 13 óra 45 perc körül, amikor a sofőr haladása során egy járműszerelvény előzésébe kezdett, azonban gépkocsijával megcsúszott, és a menetiránya szerinti bal oldali útárokba, majd a szántóföldre hajtott, ahol a jármű a tetejére borult – olvasható a megyei rendőr-főkapitányság közleményében.

A baleset következtében az autó sofőrje – az elsődleges orvosi vélemény szerint – súlyos sérülést szenvedett.

Egy budapesti lakos közlekedett autójával Mezőtúr irányából Törökszentmiklós felé hétfőn 12 óra 40 perc körül. A sofőr balra kívánt kanyarodni, azonban nem észlelte, hogy járműve előzését már megkezdte egy vele azonos irányba haladó személygépkocsi vezetője, és összeütköztek. A budapesti járművezető utasa – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A rendőrség mindkét esetben vizsgálja a baleset körülményeit.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések