A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Vérfagyasztó képek, a hajnali buszbalesetről


Az ütközés során 17-en sérültek meg, egy ember a helyszínen meghalt.


Mint arról korábban beszámoltunk, összeütközött egy busz és egy személyautó a 3-as főút 23-as kilométerénél, Kerepes térségében. A balesethez műszaki mentés céljából a gödöllői hivatásos tűzoltók érkeztek ki. A mentők is a helyszínen vannak – közölte a hírt a katasztrófavédelem.


Az autó sofőrje ismeretlen okból sávot váltott, majd összeütközött a busszal. A férfi a helyszínen meghalt, a busz sofőrje és a jármű tizenhat utasa könnyebb sérüléseket szenvedett.

A rendőrök a mentés és a helyszíni szemle idejére lezárták az utat, a forgalmat mindkét irányban Mogyoród felé terelik – írja a police.hu.


Még tart a baleseti helyszínelés a 3-as főúton Kerepes és Gödöllő között. A 24-es km-nél egy személygépkocsi és egy Volánbusz ütközött össze. A főutat lezárták, a forgalmat mindkét irányból az M31-es autópálya felé terelik. A környéken jelentős a torlódás, és a javasolt kerülőút is jóval hosszabb, ezért a most indulók számoljanak jelentős menetidővel! – írja az utinform.hu.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések