A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Unortodox kutyasétáltatási módszert eredményeztek a kijárási korlátozások Kínában


Kínában nem olyan szerencsések az emberek, hogy csak úgy lemehetnek kutyát sétáltatni a koronavírus-járvány közepette, így néha kreatív megoldáshoz kell nyúlniuk.


Kínában január elején jelentették újra a koronavírus-járvány ismét beindult, emiatt több helyen, többek között Hupej és Hejlungcsiang tartományokban ismét bevezették az országra jellemző roppant szigorú kijárási korlátozásokat.

Utóbbi tartomány Suihua városában készült az alábbi videó, amit a South China Morning Post osztott meg és amely azt mutatja be, hogyan lehet megoldani a kutyasétáltatást anélkül, hogy az ember elhagyná emeleti lakását.

A videón az látható, hogy egy férfi kutyáját egy roppant hosszú “pórázon” – azaz összekötözött ruhákon – leengedi harmadik emeleti lakásából a háza elé, ott futtatja egy kört, majd visszahúzza.



A videó és az abban látható leleményesség nem mindenki tetszését nyerte el, főleg, mivel a felhúzás közben a “póráz” beakadt valahova, így amíg a házmester ki nem szabadította, a kutya lógott a levegőben.

A videó készítője azonban azzal menti magát, hogy kiskutyáját nagyon megviseli a bezártság és csak a szabadban hajlandó elvégezni a dolgát, így amíg ki nem jut a lakásból, folyamatosan ugat.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések