Az orvosok szerint akár a brit királyi uralkodóház bukását is okozhatta volna, ha fény derül arra az ez idáig eltitkolt betegségre, amelyben az 1997-ben elhunyt Diana hercegnő szenvedett.


John Batten, a tragikus sorsú hercegnő egyik orvosa szerint Diana örökölte a súlyos kórt, állapotáról pedig egyik kollégája, Dr. Alan McGlashan hosszú levelezést is folytatott.

Diana egyfajta, az orvosok által is alig ismert betegségben szenvedett. Félő volt, hogy a genetikus kórt gyerekei is öröklik - írja a Daily Mail.

McGlashan írásából kiderül, hogy a királyi család vezető orvosa szabályosan meg volt rettenve a hercegnő betegségének tüneteitől, és antidepresszánsokat írt fel Dianának.

A pirulák azonban mit sem értek, a hercegnő továbbra is nagyon különösen viselkedett, éjjelente pedig rémálmok gyötörték.

Látván az orvosok hiábavaló próbálkozását, Károly kétségbeesetten kért segítséget McGlashantől, aki, hogy megnyugtassa a herceget, és azt mondta Dianáról, hogy egy normális lány, komoly érzelmi problémákkal, az eddigi orvosok pedig ijedtükben félrekezelték és pirulákkal tömték tele a szívek hercegnőjét.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek