A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Újabb részletek IX. kerületi gyilkosságról, a halálra szúrt 19 éves férfiról


A rendőrök közben két embert is letartóztattak, akiket emberöléssel gyanúsítanak, és már tudni, hogy ki vihette be a halálos szúrást, ami a 19 éves férfi életébe került.


Mint ismeretes, szerda este gyilkosság történt a IX. kerületben, ahol egy 19 éves fiút szúrtak halálra. A rendőrség nem sokkal később letartóztatott egy személyt, aki feltehetően a gyilkos szúrást vihette be az áldozatnak.

Az eddigi információk szerint az áldozat egy Telepy utcai társasház előtt egy korábbi vitás ügy miatt keveredett szóváltásba B. Jánossal és 21 éves K. Antallal. A veszekedés során az áldozat elővett egy gumilövedékes fegyvert, és több lövést adott le B. Jánosra és társára.

Ezt követően bemenekült egy társasházba, de B. János és K. Antal utánament a lépcsőházba, ahol B. János egy késsel megszúrta, majd társával K. Antallal többször megrúgta és megütötte.

Több mint 1 100 doboz cigarettát szagolt ki a NAV cigarettakereső kutyája

A két gyanúsított segítségnyújtás nélkül menekült el a helyszínről, akiket a budapesti nyomozók pár percen belül a gyilkossági helyszín közelében elfogtak. A a 20 éves B. Jánost és a 21 éves K. Antalt emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, és őrizetbe vételük mellett előterjesztést tesznek letartóztatásuk indítványozására.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések