A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Úgy néz ki, ha eljön a nap, magánkórházban fog szülni Rácz Jenő kedvese


Dóri és Jenő már most eldönthette, hogy egy magánkórházban jön világra az első közös gyermekük, de még nincs pontos időpont.


Noha Rácz Jenő és Gyuricza Dóra nincsenek együtt hosszú évek óva, nagyon tudatosan tervezik a jövőjüket, hiszen közös családot szeretnének. A Nyerő Párosban láthattuk, hogy Jenő is mennyire izgatott a kérdés miatt.

A Michelin-csillagos chef egyik nagy álma, hogy édesapa legyen, és Dóri egy tökéletes pár számára. Benne látja a feleségét és azt a nőt, aki világra hozz az első gyermekét. Nagyon boldogok, megvan a harmónia, így csak idő kérdése lehet, hogy mikor lesznek hárman.

Dóri hivatalos Instagram oldalán megkérdezték, hogy ha eljönne a nagy nap, melyik intézményre esne a választása. „Úgy néz ki, már el is döntöttük, hogy ha alkalmas lesz, a Dr. Rose magánkórházban fogom világra hozni a kisbabánkat.”

Egy másik kérdésben pedig arra válaszolt, hogy hogyan állnak az esküvő szervezésével, mivel Jenő már hónapokkal ezelőtt eljegyezte Dórit, aki természetesen igent mondott élete szerelmének és közös életet élnek.

„Elkezdtünk szervezkedni, de egyelőre nem biztos még semmi.” – válaszolta az Instagramon keresztül Dóri, aki a Konyhafőnökben ismerkedett meg Jenővel. A kiesése után felgyorsultak az események, és hamar egymásba szerettek.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések