A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tűzoltók keresték a jég alatt a férfit, de ő otthon szundikált


Kedden, a reggeli órákban bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy Okányban, a Holt-Sebes-Körösön a kishíd alatt egy kerékpár és egy szájmaszk hever a befagyott folyó jegén.


A bejelentést követően a rendőrség, a tűzoltóság és a mentők nagy erőkkel vonultak a helyszínre, feltételezve azt, hogy valaki alatt beszakadhatott a jég – mondta el érdeklődésünkre a katasztrófavédelem ügyeletese.

A két szerkocsival és egy motoros csónakkal érkező tűzoltók létrával leereszkedtek a megközelítőleg százhúsz centiméteres vízhez. A jeget feltörték, a víz alját pedig csáklyákkal átvizsgálták, de nem találtak semmit.

Mint megtudtuk, a rendőröknek a kutatás ideje alatt már sikerült azonosítaniuk a kerékpár feltételezett tulajdonosát, akit felkerestek lakásán. Olvasónktól úgy tudjuk, hogy a férfi otthon aludt, amikor a rendőrök érte mentek, majd a helyszínre szállították. Kiderült, hogy a szájmaszkot és a kerékpárt maga a férfi dobta a jégre mérgében, mert kétkerekűje elromlott.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések