A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Titokban átírta fia anyakönyvét Meghan Markle


Innen indulhatott a szakítási botrány! Utólag változtatta meg kisfia, Archie születési anyakönyvi kivonatát Meghan Markle.


Harry herceg felesége ugyanis a brit lapok szerint kivetette saját keresztnevét a hivatalos dokumentum "anyja neve" részéből, pont úgy, mint ahogy azt Diana hercegné is tette a 80-as években.

A dokumentumban eredetileg az anya nevénél Rachel Meghan, ő királyi fensége, sussexi hercegné szerepelt. Mostantól csak a hivatalos titulus maradt. A változtatás még 2019-ben történt, de mindeddig a lehető legnagyobb titokban tartották, a The Sun című napilapnak viszont idén januárban sikerült megszereznie az új dokumentumot. Bár sokak szerint ezzel gesztust gyakorolt a néhai hercegné felé, mások szerint ez csak egy újabb támadási felület volt II. Erzsébet királynő ellen és egy súlyos fricska Harry bátyjával, Vilmos herceggel és feleségével, Katalinnal szemben, akik viszont ragaszkodtak saját keresztneveikhez mindhárom gyermeküknél.

– Ez egészen rendkívüli, és felvet komoly kérdéseket azzal kapcsolatban, hogy Meghan hercegné mégis mire gondol – mondta a lapnak Lady Colin Campbell, a brit királyi családi ügyekben bennfentes írónő.

Más szakértők szerint is precedensértékű a törlés, és arról árulkodik, hogy Harryék kínkeservesen próbálnak mindent máshogy csinálni, mint a királyi család többi tagja.

Azóta már tudjuk, hogy a kapcsolat a teljes szakításhoz vezetett: Harryék Los Angeles-be költöztek és teljesen hátat fordítottak Londonnak, a királyi családi tagság minden nyűgével együtt.

Harry és Meghan egyelőre nem kívánta kommentálni a változtatást.

Egyedül tér haza Harry

Bár a hírek szerint Harry nyáron hazatér majd, hogy meglátogassa a családját és részt vegyen néhány fontos hivatalos eseményen, az is kiderült, hogy Meghan Markle és fiuk, Archie biztosan nem tart majd vele Londonba.

A látogatás természetesen még függ a járványhelyzettől és az utazási korlátozásoktól is, de sem Meghan, sem pedig a királyi család nem igazán akarja﷯egymást látni.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések