A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tesztelőnek álcázott vendégeket engedne debreceni presszójába egy férfi


Biliárdasztal-, sörcsap- és kertipadtesztelőt keres egy debreceni presszó. A különös feladatokra jelentkező munkavállalókat napi bejelentéssel, szerződéssel alkalmaznák. Az adminisztrációért 1000 forint díjat számolnak fel és a védőitalért is fizetni kell.


Antal Lajos tulajdonos megkeresésünkre nem tagadta, a mókásan hangzó munkakörök valójában azt jelentik, hogy jogilag körülbástyázva kinyithassa a járvány miatt bezárt kocsmát. Ha a hatóság szót emelne, a furfangos vendéglátós megvédené magát, hiszen fontos, hogy a biliárdasztal ne lejtsen semerre, amit csak szakértő teszteléssel lehet beállítani. Azt is ki kell tapasztalniuk más tesztelőknek, hogy milyen hőfokon legjobb a sör.

– Ügyvédek fogják megvitatni a tervemet. De nem hiszem, hogy végül meg is csinálom, túlságosan rizikós lenne a vendégeknek is. Még ha később a bíróság igazat is adna nekünk, ki vállalná ezt a hercehurcát? Ha így fel tudom hívni a figyelmet, hogy nem bírjuk tovább a zárva tartást, már megérte. Kéthavi villanyszámlával elmaradásban vagyok, a pedagógiai asszisztens feleségem fizetéséből élünk, a gyerekek itthon tanulnak, még nem tudom, miből fizetem ki az internetszámlájukat – dőlt a panasz Antalból.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések