A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szép fogás a budapesti rendőröktől: 6 millió készpénz, 6,5 millió értékű kábítószer


A magyar rendőrség munkatársai egy újabb szép fogást jelentettek be, ezúttal Budapestről, aminek a részeként majdnem ugyanannyi értékben foglaltak le kábítószert, mint amennyi készpénzt találtak.


A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói egy újabb sikeres akción vannak túl, ezúttal egy XVII. kerületi házban tartottak házkutatást. Az akcióban egy dílert sikert letartóztatniuk, aki nagyobb készpénzmennyiséget és kábítószert tartott magánál.

Január 27-én, a reggeli órákban „kopogtattak” a rendőrök a ház ajtaján, majd nem sokkal később elfogták a 36 éves B. Györgyöt, aki a gyanú szerint kábítószert árult. Az elfogását követően megtörtént a házkutatás, és több helyen is kábítószerre bukkantak.

A hálószobában, illetve egy lépcső alatti tárolóban több mint két kilogramm marihuánát, 140 gramm kábítószergyanús anyagot találtak. A gyanú szerint speedről van szó a gyanús anyag kapcsán, de az eszközök mellett hatmillió forintot is lefoglaltak.



A kábítószer értéke mintegy 6,5 millió forintra rúg, ami nem kis mennyiség. Sőt, mindez, ha nem lenne elég, két gáz- és riasztófegyvert, valamint két másik pisztolyt is találtak a rendőrök. A fegyvereket szakértői vizsgálat alá helyezték.

A nyomozók B. Györgyöt előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol vele szemben kábítószergyorstesztet alkalmaztak, ami pozitív jelzést adott. A rendőrök a férfit őrizetbe vették, kábítószer-kereskedelem bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések