A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Rémes! Egy majom támadta meg a csecsemőt, majdnem halálra marcangolta


A baba anyukája a konyhában főzött, amíg a majom besurrant a nappaliba és azonnal ráugrott a kisbabára. Végül a gyors orvosi beavatkozás mentette meg az életét.


Borzalmas tragédiáról számoltak be a Malajzia Butterworthből. Egy két hónapos csecsemőt megcsonkított egy gonosz majom, amikor sikerült bejutnia egy helyi családi házba. Az agresszív vadállat egyből a kisdedet támadta meg, belemélyesztette fogait a hasába.

A hét hetes kisfiú testén számtalan harapásnyomot találtak, többnyire a jobb arcán, tarkóján és a hasán. A pocakját annyira felsértette, hogy a pici gyomra kifordult. Ha pedig még ez sem lenne elég, a fenevad a földön húzva próbálta elrabolni. A ragadozó minden bizonnyal akkor támadott rá a kisfiúra, amikor a nyitott ajtón keresztül beosonhatott a nappaliba, miközben az édesanya a konyhában tevékenykedett. Az asszony a gyereksírásra figyelt fel, berohant a szobába és meglátta a fiát marcangoló majmot.

Nemsokkal később a családfő is hazaérkezett másik gyermekükkel. Így késlekedés nélkül indulhattak a kórházba, ahol megoperálták a sérült csecsemő kiszakadt hasát. Két hétig kellett kórházban maradnia. Állítólag a város illetékes hivatala elkapta a támadásért felelős vadmajmot, azonban a hatóságok nem árulták el mi történt vele.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések