Hirdessen itt

Puyol bemutatta a Barcelona különleges mezét az El Clasicóra


Az FC Barcelona történetének egyik legjobb játékosa mutatta be a csapat különleges mezét, amit a játékosok az El Clasicón fognak viselni.


Ez egy nagyon különleges mez, amit a katalán csapat az El Clasicón fog viselni a Real Madrid ellen. Ezek az események mindig nagy jelentőséggel bírnak, bárhol is álljanak a csapatok a tabellán.

Voltak idők, amikor reálisan csak a Barcának és a Realnak volt esélye a címre, de azóta sokat változott a helyzet. Többek között már Carles Puyol sem aktív, aki a pályafutása során kizárólag a Barcelonában játszott 1995 és 2014 között.

Nagyon sokan vártak már erre a pillanatra, hogy a Barcelona hivatalosan is bemutassa azt a mezt, amiben majd a Real Madrid, az örök rivális ellen fog játszani. Az ígérteknek megfelelően Puyol prezentálta a különleges mezt.

A bajnokságot jelenleg az Atletico Madrid vezeti 47 ponttal a 40 pontos Real Madrid előtt, de a listavezető egy meccsel kevesebbet játszott. A harmadik helyen pedig a Barcelonát találjuk mindössze 37 egységgel, így az ő hátrányuk még jelentősebb.



A Real Madrid-Barcelona szuper-rangadó április 11-én kerül megrendezésre, talán akkor már közönség előtt, feltéve, ha a vírus nem szól ismét közbe. Addig még több hónap van hátra.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések