A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Prostitúcióra kényszerítettek 18 év alatti gyerekeket Erdélyben


Több romániai nagyvárosban aktív, prostitúcióval foglalkozó illegális hálózatokat találtak a rendőrök, melyek tagjait azonnali hatállyal őrizetbe vették.


Erdélyben három városban, Nagyváradon, Besztercén és Marosvásárhelyen tartottak házkutatásokat kedden hajnalban a román terrorelhárítási központ tisztjei.

A razziák során a feltételezett bűnbandánál összesen tíz ingatlanban bukkantak rá gyermek-prostitúcióra utaló nyomokra és bizonyítékokra – írta a Bihoreanul hírportál.

A gyanú szerint a bűnszövetkezet tagjai 2020 júliusától kezdődően három kiskorú lányt és három felnőtt nőt is prostitúcióra kényszerítettek, a szexuális tevékenységek útján keresett pénzt pedig elvették tőlük.

A fekete üzlet jövedelmezőnek bizonyult, mivel a házkutatások alatt 5 millió forint értékű román lejt, valamint 880 euró készpénzt találtak.

Mindezeken felül csempészetből származó 800 liter alkoholt és 450 doboz cigarettát, illetve mobiltelefonokat és illegális úton szerzett személygépkocsikat is lefoglaltak az egyenruhások.

Az ügyészek tizenhárom gyanúsítottat fognak kihallgatni az elkövetkező hetekben, mindegyikük több évig tartó letöltendő börtönbüntetésre számíthat.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések