A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Online testőrt keres Elon Musk számára a Tesla


Az elektromos gépjárműveket gyártó amerikai vállalat olyan ügyfélszolgálati szakértőket keres, akik a vezérigazgatót a közösségi médiában megcélzó kártékony üzeneteket intézhetik.


Más szóval a Tesla valaki olyat szeretne alkalmazni, aki megbirkózik az elégedetlen, dühös felhasználókkal, egyúttal megvédi a cég főnökét, Elon Muskot a közösségi média különböző platformjain.

Nem titok, hogy Musk bőbeszédű, a Twitter-bejegyzései gyakran ellentmondásosak és félreérthetőek – a dél-afrikai származású amerikai üzletember sosem rejtette véka alá a véleményét.

Az álláshirdetésről szóló hírek azután érkeztek, hogy októberben a Tesla beszüntette a teljes PR-osztályát, Musk ugyanis nem szeretett volna foglalkozni különösebben a sajtóval, ehelyett kizárólag a Twitterre összpontosított.

Az ügyfélszolgálati szakértőknek meglehetősen nehéz dolguk lesz, mivel bár a Tesla óriási népszerűségre tett szert az elmúlt években, rengeteg panasz érkezik hozzájuk nap mint nap az autók minőségével kapcsolatban, legyen szó helytelenül beszerelt biztonsági övekről vagy éppen spontán leszakadó tetőről.

PR-részleg nélkül a Teslát folyamatosan érték a támadások Twitteren, ami komoly fejfájásokat okozott a vezetőségnek, amin Elon Musk online jelenléte és viselkedése csak tovább rontott.

Érdekes lesz tehát megfigyelni, mire mehet a cég az új specialistákkal, hiszen rájuk férne egy frissítés, máskülönben kemény idők elébe nézhetnek Muskék.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések