Mínusz 22 kiló: Bombatesttel kezdte az újévet a 49 éves műsorvezetőnő


Merész fotókon mutatta meg alakját, a Riói karneválon riszálná a csípőjét a híresség.


Fele annyi idős nőtársai is megirigyelnék Kandász Andrea alakját. A műsorvezető nemrég egy gyógynövény receptúrának köszönhetően 22 kilót fogyott. Új testét végül egy merész fürdőruhás fotósorozatban mutatta meg, azt üzenve nőtársainak; közel az ötvenhez, gyerekkel és férjjel a hátuk mögött is le lehet fogyni.

– Alapvetően nem vagyok szégyenlős, de az, hogy mennyire szeretem mutogatni magam, teljes mértékben attól függ, hogy milyen formában vagyok. Utazós műsor vezetőjeként tulajdonképpen a munkakörömbe tartozik a strandok, fürdők tesztelése, a munkaruhám a bikini, vagyis csak lenne, mert eddig alig győztem takargatni magam. Körülbelül húsz strandruha lapul a szekrényben, ami ápolt és eltakart, amikor kellett, de rengetegszer mondtam szöveget diszkréten, mell alatt a vízbe merülve. Most azonban, hogy egy, a palesztin népgyógyászatban népszerű étvágycsökkentőnek köszönhetően 22 kilótól szabadultam meg, nem okoz gondot egy fürdőruhás fotózás sem, sőt! Szívesen megmutatom nőtársaimnak, hogy igenis negyven felett is lehet jól kinézni, és nem kell elengedni azt, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben – mesélte a sztár, akinek szexi testét a világ másik felén is szeretné megmutatni.

– A következő lépés, ami számomra igazi önbizalom bomba lenne, ha végre valóra válthatnám egy régi álmomat. Pár éve Rióban jártunk, és vettem egy ottani hölgytől egy eredeti karneváli ruhát. Az egész szett egy falatnyi bikini, hatalmas tollas fejfedővel, de az csak bomba alakon mutat jól, ami nekem eddig nem volt meg. Már elégedett vagyok a testemmel, így elutaznék pár hétre Rióba egy tánciskolába, amit már ki is választottam, megtanulnám a többiekkel együtt a koreográfiát, és felvonulnék a karneválon – tette hozzá Andi.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések