A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Mi történik? Már megint feladta egy világsztár!


Úgy tűnik, a világsztárok bankszámlája is vészesen apadni kezdett a koronavírus miatt. Shakira után most a Take That slágereit is eladta a dalok szerzője és a csapat zenei producere.


Meglepő döntést hozott a brit dalszerző és producer, Ian Levine és eladta a kilencvenes évek egyik legnépszerűbb fiúcsapata, a Take That számos slágerének jogait. A szerencsés vásárló pedig nem más, mint a One Media iP Group zenei kiadó.

A szerződés az 1992-es Take That & Party albumára vonatkozik, ami az Egyesült Királyságban kétszer is platina minősítést kapott. A lemezen olyan számok is találhatók, mint A Million Love Song, a Could It Be Magic és az I Found Heaven. A lemezkiadó a hírek szerint olyan dalokhoz is hozzájutott, amelyeknek a címét még nem hozták nyilvánosságra – írja a The Guardian.

A költségekkel kapcsolatban annyit árultak el, hogy „szerény ellenszolgáltatásért” szerezték meg a jogokat. Levine esete azonban messze nem kirívó, hiszen nemrég Shakira több millió dollárért eladta zenéje jogait a Hipgnosis Songs Fund nevű brit vállalatnak.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések