A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megölte 5 gyermekét, majd magával is végzett egy nyugat-virginiai anya


Lelőtte 5 gyermekét a nyugat-virginiai anya, majd felgyújtotta a családi házat és saját életének is véget vetett – tudosít a New York Post.


Oreanna Myers, a depresszióval küzdő, 25 éves anya búcsúlevelében bevallotta, amit tett és bocsánatot kért a szörnyű bűncselekményért – nyilatkozták a hatóságok csütörtökön. A tragédia december 8-án történt. 5 gyermek vesztette életét, a legfiatalabb 1, a legidősebb 7 éves volt.

A gyilkos öngyilkossághoz Myers mentális betegségsége és férjének kétheti távolléte vezethetett. A hatóságok szerint a nő sörétes puskával vetett véget gyermekei és saját életének is. A rendőrség kiemelte: a bűncselekmény során használt fegyver nem automata, így minden halálos lövés előtt újra kellett tölteni.

Remélem, eljön majd a nap, amikor a hozzám hasonló mentális betegek segítséget kapnak majd. A mentális egészséget komolyan kell venni. Ha valaki segítségért könyörög, segíteni kell neki. A segítség életmentő lehet.

- írta Myers búcsúlevelében.

A helyi seriff szerint a hatóságok lezárták az ügyet és arra kérte a lakosságot, hogyha bármely családtagjuk depresszióval vagy öngyilkossági gondolatokkal küzd, kérjenek segítséget.

A Magyarországon ingyenesen elérhető, a nap 24 órájában hívható lelki elsősegély-szolgálat telefonszáma: 116-123.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések