A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Magyarországon először a vendéglátóhelyeket fogják kinyitni az enyhítéseket követően


A csütörtöki kormányinfón arra is fény derült, hogy a korlátozások enyhítését követően a vendéglátóhelyek állnak a lista élén, ha újranyitásról van szó.


Ma délelőtt kiderült, hogy a járványügyi szabályok és a korlátozások nem változnak. Ez azt is jelentheti, hogy a jelenlegi korlátozásokat legkevesebb 30 napig fenntartják, tehát március első napjáig nem fog változni a helyzet.

A magyar kormány folyamatosan azon dolgozik, hogy ez változzon, és ennek megfelelően egy rendkívül fontos döntést hoztak a vakcinabeszerzésről, amivel lehetővé tehetik a tömeges oltások felgyorsítását.

A kormány nagyon fontosnak tartja a vendéglátóhelyek támogatását, illetve azok újranyitását, így ha lesznek enyhítések, akkor először ezek a létesítmények nyithatnak ki újra. Ugyanakkor hozzátették, ehhez vakcinákra van szükség, hogy szélesebb körben is oltani tudják az embereket Magyarországon.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések