A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Lagzi Lajcsi elmondta, mi hangzott el a lehallgatott telefonhívásában, ami miatt elvitték – videó


Lagzi Lajcsi Kadarkai Endrének a Világtalálkozó című műsorban beszélt peréről.


Lagzi Lajcsit a rádióműsorban Csáki Judittal ültette össze Kadarkai Endre. A zenész sok egyéb máson kívül peréről is beszélt. Említette az árulást - melyről a Blikknek is nyilatkozott korábban, a másik érintett féllel együtt, - de beszélt arról is, hogy szerinte részrehajló a bíróság vele szemben.

- Elkerülted ezt a témát, de engem bevittek előzetesbe egy, ma úgy mondom, félreértés miatt, ennek még nincs lezárása. Teljesen alaptalan volt, mondja, a bizonyításban kiderült, hogy olyan szakértők nyilatkoztak, akiknek erre nem volt kompetenciájuk - mondta a műsorban Galambos Lajos.

- Elfogadom ezt a helyzetet, be fogom bizonyítani az ártatlanságomat. Lehallgatták a telefonomat, amiben volt egy félreérthető hívásom.

Egy műsor felvételén volt épp, mikor a gondnoka felhívta, "valami vezeték miatt".

- Mondtam, hogy nem érdekel, intézzétek el, adjatok neki pénzt – mesélte a műsorban Lagzi Lajcsi, hozzátéve, hogy épp felvétele volt, nem volt a nem voltam abban az állapotban, épp kamerák előtt voltam – mondta Lajcsi.

- Azt nem értettem, a feleségemet miért kellett bevinni: hogy engem megtörjenek, hogy a privatizáció alatt mit vettem, kitől vettem, mert voltak ilyen kérdések is. Biztos, hogy megtépázta a becsületemet, édesapám nem lenne büszke rám, de a Tenkes kapitányát is szeretjük. Viszont a végén ebből tisztán fogok felállni - mesélte még Galambos Lajos, hozzátéve, hogy ez utóbbival azért óvatosan fogalmaz, mert állítása szerint néha a bíróság olyan, mintha nyomozó hatóság lenne.



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések