A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kutyáit sétáltató józsefvárosi rendőrnő buktatott le egy körözött nőt


Két elfogatóparancsot is kiadtak a nőre, akit egy kutyáit sétáltató rendőrnő buktatott le Józsefvárosban.


A rendőrség közleménye szerint a VIII. Kerületi Rendőrkapitányság szabadidős járőre, Dobó Zsófia r. főtörzsőrmester kutyasétáltatás közben figyelt fel a fiatal nőre, akiről tudta, hogy korábban elfogatóparancsot adtak ki ellene.

Az eset még január 18-án, az esti órákban történt, amikor a két kis fehér színű kutyáját sétáltatta Józsefvárosban. Miután felismerte a nőt, telefonon értesítette a kollégáit, akik a térfigyelő kamerák segítségével meghatározták a bűnöző pontos tartózkodási helyét.

A kiérkező járőrök sejtették, hogy melyik lakásba szaladt be a nő, de az ott lakók csak nagy nehezen nyitottak ajtót, és azt állították, hogy nincs ott, akit keresnek. A rendőrök azonban átkutatták a lakást, és megtalálták a fiatalt egy szekrénybe bújva.

A nő egy kabát alá rejtőzött el, de az akciója nem volt sikeres, még akkor sem, amikor újra szökni próbált. A 20 éves előállítottat megbilincselték, akinek valószínűleg egy ideig nem lesz lehetősége szekrényben bujkálni.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések