A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kútba esett macskát mentettek, háztűzhöz vonultak a megyei tűzoltók


A lánglovagok nem pihentek az elmúlt 24 órában, rendőri intézkedésekre is sor került.


Nyíradonyban, a Széchenyi utcában egy családi ház kertjén egy macska egy víz nélküli kútba esett vasárnap délután. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók dugólétrán át kimentették a macskát.

Szén-monoxid-érzékelő égett Komádiban, a Dózsa György utcában. A komádi önkormányzati és a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók méréseket végeztek, amelyek kimutatták a mérgező gáz jelenlétét a levegőben.

Vasárnap este egy elhagyatott ház egyik szobája égett teljes terjedelmében Debrecenben, a Bem téren. A debreceni hivatásos tűzoltók két vízsugárral eloltották a lángokat – tájékoztatott Papp-Kunkli Nóra a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságtól.

Az elmúlt 24 óra intézkedései

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül egy súlyos, egy pedig könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány hét személyt fogott el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten.

A rendőrök 10 személyt állítottak elő, közülük hat főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés kilenc esetben történt – írja a police.hu.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések