A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Király Linda megmutatta, milyen sminkkel és anélkül


A különbségek beszédesek, független attól, hogy az énekesnő smink nélkül is egy szép nő, és semmi oka arra, hogy elrejtse magát.


A nők körében a többség rendszeresen sminkkel, és egyes hölgyek saját maguk tanulták ki a szakmát, ami gyakorlatilag egy végtelen palettát kínál számukra. Nem létezik két ugyanolyan arc, ahogyan két ugyanolyan smink sem.

Király Linda, aki nagyon régóta mozog a sztárok világában és az egyik leghíresebb énekesnője Magyarországnak, tudja, hogy milyen fontos a megjelenés. Ugyanakkor ő nem az a nő, aki eltitkolná a smink nélküli arcát.

Megannyi olyan sztár van a világon, akik sokszor irreális képeket töltenek fel magukról, melyekkel részben deformálhatják a fiatalok önképét. Ez pedig veszélyes is lehet, így mindig jó látni azt, amikor egy híresség megmutatja a „valóságot”.

Linda is így tett, és feltöltött egy olyan képet, aminek az egyik oldalán „csúcsformában” látni, míg a másikon még smink nélkül. Alapesetben a smink arra szolgál, hogy kiemeljük vele a vonalainkat, és nem arra, hogy valami teljesen más emberré váljunk.

„Nyugis, én idős vasárnap, arc parkolással, smink nélkül, felkötött hajjal. Sokan azt gondolják, hogy én mindig sminkben, beállított hajjal, stylist által kiválasztott ruhákban vagyok.” – írta a hivatalos posztjában az Instagramon.



„Mint láthatjátok a hétvégéim abszolút nem, de mostanában a hétköznapjaim sem igazán úgy telnek, amit egyébként imádok. Ti melyik ‘arcomat’ kedvelitek jobban?” – tette fel a kérdést Linda a posztja végén.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések