A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kérdéses volt, hogy megmarad-e az Újpesten leszúrt hős rendőr füle


Az Újpesten leszúrt rendőr egy rövidebb videós interjú alatt beszélt az aktuális állapotáról, és arról, hogy mi várhat rá később.


Egy egész ország aggódott azért a hős rendőrért, aki karácsonykor majdnem az életét adta a társa és a házban lakók megmentéséért. Végül az orvosok megmentették a halál torkából, de ehhez nagyban hozzájárult a társa, aki lelőtte a késes támadót.

Azóta jó pár hét telt el, és Péter már otthon folytathatja a lábadozást, de egyelőre nem térhet vissza. A BRFK Információs Portálnak adott videós interjúban elmondta, jelenleg korlátozottak a lehetőségei, ugyanakkor annak örül, hogy családi körben lehet. Emiatt sorozatokat, filmeket néz, valamint sétál odakint, mert meg kell erősödnie.

Ami furcsa volt a támogatásban is részesülő Péter számára, hogy a kórházban többen is vizsgálgatták a fülét, és eleinte nem tudta, miért. Az egyik nap folyamán megkérdezte az orvosokat, hogy van-e valami gond, minek tudható be az, hogy ennyire nézegetik a fülét.

Kiderült, kérdéses volt megmarad-e a füle, de szerencsére azóta nagyon szépen gyógyul a sérült rész, ami összeforrt, és esztétikailag is teljesen rendben van. További jó hír, hogy minden kapocs és varrat kikerült a testéből.

Még mindig vannak kisebb fájdalmai, ha forgolódik, bár fájdalomcsillapítóra nincs szüksége. Jó úton halad a felépülése, és már normálisabb ételeket is ehet, hiszen két héten át mindent csak infúzióról kapott.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések