A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kanyarodás közben ütöttek el egy kerékpárost Törökszentmiklóson


Számos dolguk akadt pénteken megyénk rendőreinek, akiknek többek között két gázolás és egy halálos baleset miatt is kellett intézkedniük.


A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén pénteken egy halálos és két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására. Pénteken a megye rendőrei öt személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, továbbá egy ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

Egy helyi lakos gyalog akart átkelni az újszászi Munkás úton pénteken 17 óra 25 perc körül, azonban a kellő körültekintés hiányában nem észlelte a tolatási manővert végző személygépkocsit, ami nekiütközött. A baleset következtében a gyalogos – az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyű sérülést szenvedett.

Egy helyi lakos tett bejelentést a rendőrségre pénteken, mert az azt megelőző napon, 9 óra körül, a testvére kerékpárral közlekedett Törökszentmiklós belterületén. A kerékpáros haladása során balra kanyarodott, azonban a mögötte közlekedő személygépkocsi a hátsó keréknek ütközött, ami miatt a kerékpáros elesett.

Az ismeretlen gépkocsivezető a balesetet követően megállt, majd segítségnyújtást követően távozott. A baleset következtében a kerékpáros – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések