A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Háromszor nyakon szúrta saját fiát egy jászapáti nő


A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség indítványt tett egy 57 éves jászapáti nő bűnügyi felügyeletének elrendelésére, emberölés bűntettének kísérlete miatt.


Az ügyészség indítványa szerint a nő január 16-án hajnali 1 órakor jászapáti családi házukban összeveszett az épp hazaérkező, munkanélküli, hosszabb ideje bódító hatású szereket használó fiával, aki a lakásban pénzzé tehető vagyontárgyak után kutatott. Az eset részleteiről a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség számolt be hírportálunknak.

A nő megtiltotta fiának, hogy bármit elvigyen a lakásból, emiatt összevesztek, vitájuk rövid ideig tartó dulakodássá fajult. Ezt követően a férfi leült az ebédlőben egy székre. Ekkor az édesanyja, aki folyamatosan azzal fenyegetőzött, hogy megöli a sértettet, kiment a konyhába, és magához vett egy 14 cm pengehosszúságú háztartási kést. A nő a késsel a kezében tért vissza az ebédlőbe, és a neki háttal ülő fiát háromszor nyakon szúrta vele. A férfi ellökte magától az anyját és kimenekült a házból.

Ezután a nő maga jelentette be a 112-es segélyhívón, hogy megszúrta a fiát.

A sértettnek nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülései keletkeztek. Az ügyészség indítványozta a gyanúsított bűnügyi felügyeletét, melyet a bíró január 18-án elrendelt.

A végzés nem végleges, a védő fellebbezése folytán a Szolnoki Törvényszék, mint másodfokú bíróság hoz majd döntést a kényszerintézkedés tárgyában.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések