A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Halálra rúgtak egy padon ülőt egy pilisvörösvári parkban


Az elkövető ellen halált okozó testi sértés bűntette miatt emelt vádat a Pest Megyei Főügyészség, aki egy halálos rúgást vitt be az áldozatnak.


Az ügyészség szerint a férfi még 2019 júliusának egyik napján italozott több ismerősével közösen Pilisvörösváron. A délutáni órákban kezdte meg az italozást, majd este nyolc óra körül együtt indultak el gyalogosan.

A séta közben egy padon fekvőre lettek figyelmesek a parkosított közterületen. A vádlott kötekedni kezdett vele, majd a sértett felült, akit ezt követően mellkason ütötte ököllel. Az áldozat ennek ellenére ülve maradt, de nem sokáig.

Az elkövető nagy lendülettel fejbe rúgta, majd lelökte a padról a térkövezett földre. A bántalmazás következtében a sérült elvesztette az eszméletét, akihez a társaságból lévő egyik személy hívott mentőt.

Rövid időn belül a mentő kiérkezett a helyszínre, és megkezdte a súlyos fejsérült ellátását, akit újra kellett éleszteni. Ekkor ez még sikerült, de a kórházba szállítást követően a bántalmazott személy két nappal később meghalt.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések