A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hadházy Ákos a szentendrei halottasházból közzétett videójával átlépett minden határt


A kormánypártok szerint: „szintet lépett a baloldal halálkampánya”.


Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője hétfőn az MTI-hez eljuttatott videonyilatkozatában úgy értékelte: visszataszító, aljas és kegyeletsértő, amit Hadházy Ákos művel, a kormány elleni gyűlölete miatt elveszítette józan gondolkodását.

Rámutatott: azóta pontosan tudni, hiszen vizsgálat is bizonyította, hogy Hadházy Ákos minden állítása hazugság. Nem a kormány a temető fenntartója és az elhunytak nem a koronavírus következtében haltak meg.

Az ügyet a hatóságok tisztázták, ugyanakkor felmerül pár kérdés – folytatta Nacsa Lőrinc.

Kijelentette, a kormánypártok választ várnak arra: Hadházy Ákos megbízásából készítették-e a videót. A munkatársait vagy más hozzá közel álló személyt bízott meg azzal, hogy leforgassa a szentendrei videót? – firtatta.

Nem elég, hogy a védekezést, az egészségügyi szakembereket, a járványügyi dolgozókat támadja, álhíreket gyárt, még kegyeletsértő is a baloldali képviselő – mondta Nacsa Lőrinc, hozzátéve: várják Hadházy Ákos válaszait.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések