A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gyors fogyás: tudományos tények a gyors, de tartós fogyásért!


Túl vagyunk a nyáron. Mindenki úgy van vele, hogy az évnek az a szakasza volt amikor fagyi, süti, lángos van napirenden… Lecsúszik a cukor és a zsíros, egyszerű szénhidrátos ételek nagy része.


Sokatok eldobja a diétás elvekről alkotott szabályait erre az időszakra

Aztán jön a fekete leves, mert a forma kezd elcsúszni, amiért dolgoztunk kezd eltűnni, és a munkátok egy része kárba veszni. Épp ezért mutatom be nektek a HCA-t.

A szer tulajdonképpen gátolja a szénhidrát zsírrá alakulását a szervezetben. Tehát étkezés előtt egy fél órával érdemes bevenni. Garcinia cambogia, vagy más néven a tarkabogyó gyümölcsének héjából vonják ki. Egy tipp: a króm növelheti a HCA előnyös tulajdonságait.

Nem csodaszer

Hozzáteszem a készítmény sem csodaszer. Tehát a kiegyensúlyozott étkezés és megfelelő sport mindig társuljon hozzá. De ha muszáj részt venni a családi vacsorán a mama főztjéből fogyasztva, akkor lapuljon a táskádba ez a kis okosság.

Fogyás gyorsan és hatékonyan

A zsírból történő fogyás kulcsa: a jól kiszámolt (makrókkal együtt), nem koplalós étrend, és a mozgás heti minimum 3 alkalommal. Értelemszerűen ez még nem minden, plusz tényezőként hozzájön a  folyadékfogyasztás, a pihenés és a stresszkezelés. Ez utóbbiakat nem győzöm hangsúlyozni! Hihetetlenül fontosak, és kulcs kérdései lehetnek a fogyásnak.

Az izomból történő fogyást pedig koplalással, helytelen étkezéssel, valamint hosszú, monoton, kardió edzésekkel lehet elérni.

A tartható fogyókúra titka

A helyes, jól összeállított étrendet hosszú távon is tudod tartani. Valójában ezt úgy nevezzük, hogy életmódváltás.

Ehhez az kell, hogy légy tudatos, tervezz előre, az étrend igazodjon az életmódodhoz, a napirendedhez. Meg fogod látni, hogy pár hét és tökéletesen be tudod illeszteni az életedbe ha tudatosan felépíted.

Pár trükk amivel megkönnyítheted:

👉 olyan alapanyagokat tartalmazzon, amiket könnyen be tudsz szerezni, nem kell messzire menni érte
👉 próbáld meg változatossá tenni ezt a fajta életmódot is, ne legyen monoton
👉 készítsd el a kedvenc kajádat egészséges változatban, ez meg tudja szépíteni az életet így is.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések