Borzalmas tragédia miatt kellett életét veszítenie egy boldog családnak. A tragédia idején iskolában lévő tinédzser élte egyedül túl a balesetet, aki így most gondviselő nélkül maradt.


Győrnél egy brutális balesetben életét vesztette egy család. A kigyulladt autóból esélyük sem volt menekülni a szülőknek és két gyermekének. A tragédiát azonban a család ötödik tajga, a 14 éves Adri túlélte, mivel éppen iskolában volt. Évának és Imrének közös gyermekük volt a kocsiban ülő 10 hónapos Bálintka. Még a lányok, Éva és Adri a nő előző kapcsolatából születtek, de nevelőapjuk sajátjukként szerette őket.

A Blikk információi szerint a félárva kislányról jelenleg a nővére, Melinda – aki még maga is tanul – gondoskodik, de már fel is vette a kapcsolatot egy ügyvéddel, hogy hivatalosan is Adri gyámja lehessen.

„Egy éve, hogy elköltöztem hazulról. Ma is nehéz elhinni, hogy éppen velünk történt ez a tragédia, hiszen a hétvégén találkoztam Évivel. Csendes, okos lány volt, nagyon készült az érettségire, sok terve volt. A röplabdázást is újra akarta kezdeni” – árulta el könnyeivel küzdve Melinda. Úgy tudni Éva, Imre és a kisfiuk, Bálint közös sírba kerül, még a 18 éves lány egy mellettük lévő parcellában nyugszik majd. Utóbbi Éva édesapjának volt a kívánsága.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek