Hirdessen itt

Gáspár Evelin terve a gyerekvállalásról


Evelin véleménye továbbra is változatlan, de hagyott egy nagyon nemes kiskaput, ami sokak számára példaértékű lehet.


Gáspár Evelin édesanyjához hasonlóan nagyon határozott véleménnyel van a különböző témákról. Sokszor kész vitába szállni emiatt az emberekkel, de nem foglalkozik ezzel, mert kiáll a saját véleménye mellett.

Az olyan témákban is, mint például a gyerekvállalás, aminek kapcsán már nem egyszer mondta el azt, hogy nem tervez gyereket. Ez azonban nem zárja ki azt az opciót, hogy később mégis legyen gyereke.

Egy nőnek nemcsak természetes úton, szülés útján lehet gyermeke, mert az örökbefogadás szintén opciót jelenthet. Az esetek többségében azok élnek ezzel a lehetőséggel, akiknek valamilyen oknál fogva nem lehet gyerekük.

Vannak természetesen olyanok is, akik félnek a szüléstől, vagy már túl idősnek érzik magukat ehhez. Egy gyermeket nemcsak babaként lehet örökbe fogadni, és ezek a forgatókönyvek sokszor működőképesek.

Evelin a hivatalos Instagram oldalán keresztül beszélt ismét a gyerekvállalásról, de ezúttal csak rövidebben. Ugyanakkor felhívta arra a figyelmet, hogy később szeretne örökbe fogadni valakit. „Nem tervezek gyereket. Idővel majd örökbe szeretnék fogadni.”

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések