A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

FeGyőr szerint több millió ember áll mögöttük, és reméli, hogy a jobboldali szavazók elviselik majd a vereséget


Kígyóvállú Bandinak megint a bilibe lóg a kezecskéje.


A Momentum a következő hónapokban fog előállni a miniszterelnök-jelöltjével. Fekete-Győr András szerint a közös miniszterelnök-jelölt feladata lesz csatarendbe állítani az ellenzéki pártokat, biztosítani az összefogást a kormányzásban.

A Momentum javaslata volt a teljes körű előválasztás, egy új generációit képviselnek (Gyurcsányékkal összefogva – a szerk.) , amellett vannak, hogy az emberek mind a jelöltekről, mind a pártokról tudjanak szavazni.

A politikus visszaemlékezett, hogy 2018-ban százezrek vonultak az utcákra, mert azt érezték, hogy el lett csalva a választás. (ha összeadjuk a tucatnyi tüntetéseket, akkor igaz: százezrek vonultak – a szerk.)

2022-ben nem tudja, mi lesz, azt tudja, hogy nyerni fog az ellenzék. Az, hogy hogyan fog reagálni Orbán Viktor, átadja-e a hatalmat, az rá van bízva. Az ellenzéki szavazók tisztelettel viselték a vereséget, reméli, hogy a jobboldali szavazók is így fognak tenni.

Fekete-Győr hangsúlyozta, hogy több millió ember áll mögöttük, nincs az összefogásból visszaút, a választók is ezt akarják, ezt tartják szem előtt. Ez az összefogás működni fog, mert az emberek azt akarják, hogy működjön.

Az előválasztás szerinte arra kiváló lehetőség, hogy a pártok mérlegre tegyék a különbségeket, és a választók ezek közül dönthetnek. Az új miniszterelnök-jelölt feladata lesz csatarendbe állítani az ellenzéket. Azt is elmondta, hogy a Momentum a következő hónapokban áll elő a miniszterelnök-jelöltjével.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések