A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ez befolyásolja, sikeres lesz-e a fogyás


Ugye, Te is sok sikertelen diétán vagy már túl? Esetleg olyan módszerek sem jöttek be, amik sok-sok más embernek igen? A fogyás sikere nem kizárólag a kitartáson áll vagy bukik, hanem hatalmas mértékben befolyásolja maga a módszer is.


Mikor lesz sikeres a fogyás?

Elképesztően egyszerű a válasz, mégis, a legtöbben nem gondolnak arra, hogy talán nem megfelelő számukra a módszer, amivel fogyni próbálnak. Jó abban a hitben lenni, hogy létezik mindenkinek ideális diéta, a tudománynak és a kutatásoknak hála egyre többet tudunk meg az egyes ételekről és azok alkotóiról, tehát egyre biztosabb alapokon állnak az éppen divatos diéták is. Ez megbízhatóvá teszi őket a fogyni vágyók szemében. Mindez persze részben igaz, azonban az a része hatalmas tévhit, hogy létezik mindenki számára megfelelő, hatékony diéta! Aki sikeresen lefogy, egészséges marad és jól is érzi magát egy-egy diétától, akkor vélhetően megtalálta azt a módszert, ami neki kedvező. Aki viszont nem járt sikerrel, az gyakran „rossz ajtón kopogtat”.

Mi határozza meg, hogy Neked milyen táplálkozás az ideális?

A táplálkozási vagy más néven, anyagcseretípusod. Ahogy az emberek alakja, arcformája, habitusa különbözik, ugyanúgy az emésztőrendszerük működése is. Vannak, akiknek ideális például egy fehérjében és zsírban gazdagabb, paleolit-jellegű táplálkozás, míg másnak a klasszikus reform étkezés felel meg, sok jó minőségű, lassan felszívódó szénhidráttal és közepes mennyiségű fehérje-, illetve minimális zsírbevitellel.

Hogyan étkezz az egyedi jellemzőidnek megfelelően, hogy sikeres legyen a fogyás?

Nyilván, az olvasottak alapján már világos számodra, hogy a megfelelő étkezés jár egy kevés számolgatással is, ami egyébként már nagyjából egy hét alatt, rutinként elsajátítható. Viszont, a hétköznapok folyamán nem kell ezzel vesződnöd, hiszen van lehetőség a típusodnak megfelelő ebéd megrendelésére, minőségi étel házhozszállítás szolgáltatásunkkal biztosítjuk a számodra megfelelő ebédet. A Metodic Food menüit az egyes anyagcseretípusoknak megfelelő tápanyag-összetételekkel alkottuk meg, 750 vagy 500 kcal-ás adagokban. Hogy melyiket rendeled meg, már csak az energiaszükségleteden és a fogyási célkitűzéseden múlik. A diétás ebéd házhozszállításról oldalunkon tudhatsz meg minden fontos részletet.

Ez nem csak a fogyásról szól!

A fő cél, amivel hozzánk fordulnak klienseink, az a fogyás, viszont fontos hangsúlyoznunk, hogy az egyéni táplálkozási típusnak megfelelő étkezés alapjában véve is egészségesebb, mint a hétköznapi étkezés. Ezzel ugyanis megőrizheted emésztőrendszered épségét és a vitalitási szintedet is megemelheted, kevésbé lehetsz általa fáradékony és jobban, pihentetőbben is alhatsz.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések