A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Eszméletlenül jól néz ki az egykori Való Világ szereplő, Molnár Anikó


Hiába telt el rengeteg idő azóta, Molnár Anikó gyakorlatilag jobb nő, mint akkor volt lényegesen fiatalabban. Egy igazi érett, szexi, csinos, szép nő, aki bármikor képes az őrületbe kergetni a férfiakat.


Molnár Anikó neve sokak számára ismerős lehet, és sok szempontból egy történelmi időszakban szerzett magának országos hírnevet, hiszen akkoriban még hallani sem lehetett a közösségi médiáról, és a valóság show-k is csak gyerekcipőben jártak.

Óriási volt az érdeklődés ezen műsorok iránt, hiszen az embereket nagyon érdekelte, hogy mik történnek a villa falai mögött. Akkoriban minden más volt, nem voltak okostelefonok, ahogyan Facebook és Instagram sem.

Ma már sokkal nehezebb lekötni az embereket, és a szokások is megváltoztak. Anikó még 2003-ban robbant be a köztudatba a Való Világnak köszönhetően. A második szériában kapott lehetőséget, és a bájaival nem kis népszerűségre tett szert.

Egy évvel később már a „Nagy Ő” televíziós társkeresőben láthattuk viszont a konkurens TV2-nél. Azóta az ő élete is 180 fokos fordulatot vett, és javarészt civil életet él profi sminktetoválóként. A formája azonban még mindig tarol…



Mint az a kép is bizonyítja, a kor nem számít, és a mi véleményünk az, hogy Anikó jobban, csinosabban, szexibben néz, mint bármikor a korábbi évtizedekben. Hihetetlen, hogy szép lassan húsz év telik el a második Való Világ óta… Sokkal többet kellene posztolnia magáról!

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések