A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Eltűnt egy idős nő Lőrinciben, a polgárőrök épségben megtalálták


Háziorvosához indult január 19-én az idős asszony, aggódó hozzátartozói azonban jelezték: nem érkezett haza.


Otthonából indult el a háziorvosához egy idős asszony január 19-én délelőtt, de haza már nem érkezett – számolt be az esetről a Lőrinci Közbiztonságáért Polgárőr Egyesület. Mint megtudtuk: az aggódó hozzátartozói jelentették az esetet a rendőrségnek. A hatvani rendőrkapitányságról riasztották Pásztor Richárdot, a Lőrinci Közbiztonságáért Polgárőr egyesület szolgálatvezetőjét.

Pásztor Richárd azonnal, rádión értesítette a szolgálatban lévő állományt, valamint a hatvani, a horti, a petőfibányai és a herédi polgárőrséget. Mindenki, aki csak tudott elindult, így rövid időn belül egy tizenkét fős csoport kezdte meg az idős nő megkeresését.

Épségben megtalálták az idős asszonyt... Otthonából indult el háziorvosához egy idős asszony január 19-én...

Közzétette: Lőrinci Közbiztonságáért Polgárőr Egyesület – 2021. január 20., szerda


A kutatást a Mátravidéki Erőműnél kezdték, ahova az asszony délelőtt indult. A helyszínen lévő rendőr kollégákkal együtt kezdték meg a polgárőrök az eltűnt személy keresését. A hely ismeretet kihasználva felvették a kapcsolatot a helyi kisbolt tulajdonosával, mivel tudomásuk volt róla, hogy az idős hölgy oda jár vásárolni, majd érdeklődtek a helyi pizza futárnál, és kérték, ha látja, jelezze. Több órás keresés után az idős asszonyt épp a pizzafutár segítsége alapján találták meg épségben.

Kedd éjszaka sem tétlenkedtünk... A Lőrinci Polgárőrség kérte segítségünket egy eltűnt személy felkutatásában. Kérésük...

Közzétette: Polgárőrség Hatvan – 2021. január 20., szerda


Kiderült, Budapestre utazott, de férjét nem tájékoztatta arról. A megkeresési akció így végül sikerrel zárult, Pásztor Richárd az egyesületnek elmondta: köszönettel tartozik bajtársainak és a lakosságnak, akik segítették a munkájukat. Ebből is látszik, hogy elismerik a munkájukat és segítik őket, hiszen igazán jó közbiztonságot csak együtt összefogva érhetünk el.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések