A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egy nagyon cuki kép, ami mindent elmond Tóth Gabi napjairól


Remek dolog édesanyának lenni, ugyanakkor természetesen ezzel együtt nem könnyű feladat, ami még az erős nőket is állandó kihívás elé állítja.


Tóth Gabi is vágyott arra, hogy édesanya legyen, megtapasztalja azt, hogy milyen is az, amikor valakinek életet ad, és az az élete részévé válik. Az élet egyik legkülönlegesebb pillanata ez, amit mindenki másképpen él meg.

Természetesen minden könnyebb, amikor valaki egy rendezett családi környezetben él, és közben van egy támogató férj mellette, akire mindig lehet számítani. Sok nőnek ez nem adatik meg, és vannak, akik egyedül nevelik a gyereküket, vagy gyerekeiket.

Gabi szerencsés, mert nincs egyedül, és ezzel rengeteg nehézséget spórolhat meg, de ez még mindig nem jelenti azt, hogy könnyű lenne a gyereknevelés. Távolról sem az, és az ember nemcsak fizikálisan, hanem mentálisan is elfárad.

A magyar énekesnő számára a családnál nincs fontosabb, és sokat változott az elmúlt évekhez képest. A karaktere is, most mintha messze nyugodtabb, koncentráltabb lenne, így joggal mondhatjuk, hogy a gyermeke szintén jó hatással van rá.



A következő képet pedig nem kell magyaráznunk, mindketten nagyon cukik rajta, és közben Gabi jobb karján lévő látványos tetoválást is megcsodálhatjuk, ami egy egészen egyedi darab, szinte teljesen lefedvén a bőrét.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések