A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

​Beteljesülhet a prófécia: közeleg a brit királyság vége – a holló legenda válhat valóra!


 A legenda szerint mindig legalább hat hollónak kell lenni a londoni Towerben, különben összeomlik a királyság. Most egyikük, a Hollók Királynője, eltűnt.


Az egész világ várta tűkön ülve, hogy végre véget érjen a 2020-as év, remélve, hogy 2021-ben minden sokkal jobb lesz, de a britek számára nem indul valami fényesen az új év.

Tombol a koronavírus-járvány, most kezdik csak el igazán érezni a brexit negatív hatásait, és a skót függetlenségi mozgalom is egyre nagyobb erőre kap.

Ezek után nem igazán jó jel, hogy vészesen közel került az ország a brit királyság végét jelző prófécia megvalósulásához.

A londoni Towerből ugyanis eltűnt a Hollók Királynője, és ezzel már csak hét holló van a koronaékszereket is őrző egykori erődítményben – jelentette a helyi sajtó.

A legenda szerint, ha kevesebb, mint hat holló marad az épületben, az a brit királyság összeomlását jelzi előre.

A Merlina nevű holló a Tower közlése szerint több hete tűnt el, és teljesen biztosra veszik, hogy elpusztult.

A Tower hollómestere, Christopher Skaife a BBC brit közszolgálati adónak elmondta:

Most főleg a királyságért aggódik, mert, ha a hollók elhagyják a Towert, “a királyság porba fog hullani”.


Persze sokan csak egyfajta legendának fogják fel, amolyan mítosznak, mégis a színfalka mögött azt beszélik, hogy sokan hisznek benne.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések