A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Berobban a tavasz az országba, 15 fok is lehet ma!


Teljesen megbolondult az időjárás az országban.


Nyugodtan kijelenthetjük, hogy lassan napjába változnak az évszakok Magyarországon. Amíg a hétvégén mínusz 20 fok volt hazánk egyes területein, addig mára szinte mindenhol kitavaszodott.

Ma átlagosan mindenhol 10 fok fölött lesznek a maximumok, de több helyen akár 15 fok körül is lehet a hőmérséklet.

Az elképesztő, 35 foknyi változással járó felmelegedés erős déli, délnyugati széllel érkezik a hazánkba. Holnap folytatódik a jó idő, 13-14 fokot is mérhetünk.

A hétvégén már kisebb csapadék is várható, szombat délutántól kezdve pedig visszatérhet a lehűlés és egyre több esőre számíthatunk országszerte.

Figyeljenek a frontérzékenyek!

Az időjárás változásokra érzékenyek különösen figyeljenek a következő napokban, ugyanis számos, kellemetlen tünet kísérheti a melegfrontot mint, alvászavar, fejfájás, levertség esetleges kedvtelenség vagy ingerlékenység. A hétvégén pedig megnőhet a migrén valószínűsége az esők miatt. A szívbetegek számára rendkívül megterhelő lehet a változékony időjárás, így érdemes egyeztetniük az orvosukkal, ha gyógyszeres kezelés alatt állnak.

Így élhetjük túl a hőingást

Számos hasznos tippet olvashatunk, hogyan tegyük elviselhetőbbé a hirtelen jött frontváltozást.

👉 Rendszeres természetjárás
👉 Napi többszöri, rövid zuhanya
👉 2 liter folyadék naponta
👉 Fontos a magnéziumpótlás
👉 Kerülje a zsíros ételeket

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések