Hirdessen itt

A tökéletes majonézes töltött tojás receptje: húsok és saláták mellé is jól megy


Mindegy, hogy milyen ünnep vagy összejövetel, a majonézes töltött tojással mindig biztosra mehetsz.


A töltött tojásban az a legjobb, hogy egyszerű, gyorsan és könnyedén variálható. Szilveszterre is tökéletes vendégváró, ami a majonéztől és a tejföltől lágy, selymes lesz. A tojásos masszát villával is összedolgozhatod, de még krémesebb lesz, ha késes aprítót vagy botmixert vetsz be.  

Hozzávalók:

 👉 8 db tojás
 👉 2 evőkanál tejföl
 👉 2 evőkanál majonéz
 👉 1 teáskanál mustár
 👉 0.5 db vöröshagyma
 👉 só
 👉 bors
 👉 pirospaprika

Elkészítés:

A tojásokat főzd forrástól számítva 10 percig, majd hideg vízben hűtsd le. Pucold meg, és óvatosan vedd ki a tojások sárgáját. Rakd egy tálba, és villával törd össze.

Add hozzá a mustárt, a majonézt, a tejfölt, az apróra vágott hagymát, és fűszerezd ízlés szerint sóval, borssal. Dolgozd krémesre a masszát, és töltsd vissza a tojásokba. Tedd a hűtőbe tálalásig, majd szórd meg pirospaprikával.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések