A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

80 éves férfi támadt kalapáccsal egy szerinte rosszul parkoló autó tulajdonosára


A 80 éves férfi ellen súlyos testi sértés kísérlete miatt emeltek vádat, ugyanis kalapáccsal támadt a rokonlátogatásra hazaérkező nőre.


Még 2020. augusztusában történt eset miatt emelt vádat a Pécsi Járási Ügyészség egy 80 éves férfi mellett, többek között garázdaság és súlyos testi sértés kísérlete miatt, írja az Ugyeszseg,hu.

A sértett családot látogatni érkezett a meg nem nevezett faluba, amikor a vádlottal szóváltásba keveredett, utóbbi azt sérelmezte, hogy a hölgy leparkolt autója mellett nem lehet elmenni – bár mint később kiderült, az autó szabályosan, forgalmi akadályt nem képezve parkolt.

A vita végül tettlegességig fajult, a férfi egy kalapáccsal akart elégtételt venni vélt sérelmén, amit szerencsére a sértett hárított, mielőtt hívta volna a rendőröket.

A vádlott ekkor a kalapáccsal még egyet rávágott a gépjárműre, majd elment, míg a sértett 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett, de ennek ellenére, mivel a kalapács ennél súlyosabb sérülések ejtésére is alkalmas, súlyos testi sértés kísérlete miatt állították elő a tettest.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések