A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tragédia – Egy tinédzser lelőtte a rokonait, miután kiengedték a börtönből: gyerekeket is meggyilkolt


Egy alaszkai tinédzser lelőtte négy rokonát, köztük két gyermeket hétfőn, egy héttel azután, hogy egy állítólagos családi bántalmazás után kiengedték a börtönből.


Malachi Maxont azzal gyanúsítják, hogy délután 3 óra körül a Wasilla közelében lévő otthonban tüzet nyitott unokatestvérére, a 18 éves Cody Roehlre. A hatóságok 15 óra 13 perc körül bejelentést kaptak arról, hogy öngyilkosság történt az otthonban, később pedig a fiút sebesülten találták.

Maxont azzal vádolják, hogy az eset után ellopott egy Jeep Libertyt és egy félautomata Glock pisztolyt, majd elmenekült az otthonból. Nagynénje palmeri otthonához hajtott, ahol állítólag betört a házba. A rendőrség szerint meglőtte a nagynénjét, Kimora Bustert és két unokatestvérét, Ellison Bustert és Sienna Bustert.

A gyermekeket holtan találták a rendőrök, Kimora Buster pedig a kórházban halt meg.

A rendőröknek hamar sikerült megtalálniuk a tinédzsert, mert a börtönből való kiengedésekor nyomkövetőt kapott. Akkor tartóztatták le, amikor a rendőrök leintették az autóját. Őrizetbe vétele során megpróbált elmenekülni, illetve az egyik rendőr fegyverét is el akarta venni, de egyik sem sikerült neki.

A tinédzsert négyrendbeli elsőfokú gyilkossággal, gyilkossági kísérlettel, lopással, jármű eltulajdonításával, támadással és menekülési kísérlettel vádolják.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések