A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Több mint félmillió borravalót kapott egy pincérnő, de az étterem az egészet elvette tőle


Egy texasi pincérnő, Emily élete borravalóját kapta egy vendégtől, aki 2000 dollárt adott neki, ám ebből egyetlen centet sem vihetett haza.


A felszolgáló az egyik forgalmas napon többször is elnézést kért egy úrtól, mivel lassú volt a felszolgálás. A férfi is nagyon kedves volt, háborgás helyett együttérző volt, hiszen ő is egy étterem a tulajdonosa, és tudja, mekkora tud lenni a hajtás.

Ezután a férfi kérte azt, hogy töröljék a rendeléseit, de hozzák ki a számlát. Emily odament az asztalhoz, hogy összeszedje a pénzt, akkor látta meg: 2000 dolláros borravaló és egy üzenet várta őt az asztalnál. A papíron az állt, hogy továbbra is dolgozzon keményen, illetve boldog karácsonyt kívántak neki.

A nő elmondta, eleinte nem hitt a szemének, majd elsírta magát. Az összeget a két fiára szerette volna költeni, de a boldogsága hamar elszállt, mivel az étterem közölte, hogy a szabályok szerint nem képesek befogadni 500 dollárnál nagyobb borravalót. Azt nem tudták tisztázni, miért nem, továbbá azt sem világos, hogy akkor legalább 500 dollárt miért nem kaphatott meg, avagy miért nem adták oda neki részletekben az összeget.

Emily szerint az étteremnek jól láthatóvá kellene tennie azt, hogy van egy bizonyos limit a borravalóknál, amit egyébként a dolgozóknak sem mondtak el egészen eddig az esetig. Azóta is keresi a nagylelkű férfit, aki a pénzt adta neki, hiszen meg szeretné köszönni, még akkor is, ha valószínűleg sosem költheti el.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések