A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Sandra Bullock talpig aranyban ragyogott a díjátadón - fotókon 2020 legszebb estélyi ruhái


Fotókon mutatjuk 2020 legszebb estélyi ruháit.


A 2020-as év kicsit más volt, mint a többi, ugyanis a koronavírus berobbanásával rengeteg eseményt lemondtak, vagy áttettek későbbi időpontra. A díjátadók egy részét virtuálisan tartották meg, erre kiváló példa az Emmy-gála, más filmes eseményekre sokkal kevesebb vendéget hívtak meg a járványra való tekintettel, ilyen volt a velencei filmfesztivál. Emiatt a hírességek kevesebb alkalommal vonulhattak fel a vörös szőnyegen.

Bár kevesebb volt a vörös szőnyeges esemény, mint a többi évben, azért akadtak emlékezetes pillanatok 2020-ban is, ami a divatot illeti. Az év elején megtartott Golden Globe-ra, BAFTA-gálára vagy éppen az Oscar-díjátadóra rengeteg hírességet hívtak meg, akik egytől egyig kihozták magukból a maximumot, hogy tökéletesen nézzenek ki. A Golden Globe-gálán a legjobb filmnek járó díjat 2020-ban Sandra Bullock adhatta át, ennek alkalmából egy különleges arany estélyit viselt, ami tökéletesen állt rajta.

Képes összeállításunkban megnézheted, melyek voltak a legszebb estélyik, amelyeket a női világsztárok viseltek 2020-ban.

Sandra Bullock a 2020-as Golden Globe-gálára egy arany Oscar de la Renta estélyit húzott.

Jennifer Aniston álomszép volt ebben a hófehér Dior kreációban, amit a SAG Awardson viselt.

Renée Zellweger a BAFTA-gálára egy rózsaszín Prada ruhát választott.

Scarlett Johansson volt az egyik legszebb a 2020-as Oscar-gálán. Ezüst ruháját az Oscar de la Renta tervezője álmodta meg.

Helen Mirren csak úgy ragyogott bordó Dior estélyijében.

Jennifer Lopez maga volt a nagybetűs elegancia ebben a fekete Georges Hobeika ruhakölteményben.

Nicole Kidman a Golden Globe-gála szőnyegén tűzpiros Versace estélyiben vonult végig.

Charlize Theron is részt vett a BAFTA-gálán 2020-ban, egy Dior Haute Coutur estélyit viselt.

Lizzo combvillantós, csillogós estélyiben nyűgözött le mindenkit a BRIT Awardson. A Dundas tervezője készítette ruháját.

A Szulejmán Hürremje, Meryem Uzerli a Cana Dorada Film- és Zenei Fesztiválon vendégeskedett. A Maison Esthere Maryline divatháztól beszerzett ruhája telitalálat volt.

Rebel Wilson a Monte-Carlo Gálán egy Rene Ruiz Collection ruhában tündökölt, amit Luis Escudero álmodott meg.

Jean Paul Belmondo modell unokája, Annabelle Belmondo a velencei filmfesztiválon ezt a gyönyörű Nicole Milano estélyit viselte.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések